У Трускавці вшанували національного героя Степана Бандеру

Вже традиційно 1-го січня в трускавчани та  молодь виходять на народне віче до пам’ятника легендарному борцю за волю і незалежність України. У 108-му річницю від дня народження провідника ОУН відбулась молитовна панахида, школярі запалили свічки, а керівництво міста поклало квіти.

Цього року слово про Бандеру мали: Ігор Ластовецький, вчитель, голова Трускавецької міської організації Конгресу Українських Націоналістів, Леонід Федевич, воїн АТО та  Василь Хомин, семінарист.

«Бандерівці» – це, насамперед, патріоти! Це ті хлопці з минулого, які зі сталевою стійкістю боролись із радянською владою та ці хлопці, які захищають рідну землю від російського окупанта сьогодні. Бандерівці – то є діти Бандери і вони виконують його заповіт «Бог і Україна». Ми з вами Бандерівці. Саме ми. Ми множимо здобутки міста, гідно та гостинно презентуємо національну культуру та звичаї у Трускавці – курорті, який приймає туристів з усього світу! Ми дбаємо за добробут та окрасу нашого Трускавця, гордо представляючи його у низці найзнаніших та затишніших міст України.»,  – провів аналогію у своїй промові Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *