Де і коли у місті розпочнуть встановлювати дитячі майданчики?

5 машин комплектуючих для дитячих ігрових майданчиків, а також 4 комплекти антивандальних тренажерів завезли на територію КП «Трускавецьжитло», повідомляють в управлінні ЖКГ Трускавецької міської ради.

Як повідомиила Мар’яна Губицька, в.о. директора КП «Трускавецьжитло», – договір про реконструкцію дитячих майданчиків укладений з ТОВ”IБФ””Євробудсервiс”, звіти про це вже опубліковані на сайті prozorro.gov.ua.

Встановлення майданчиків заплановане на весну наступного року, як тільки це дозволятиме погода.   

Нагадаємо, що у жовтні 2016 року депутати Трускавецької міської ради виділили майже 1 мільйон гривень на закупівлю та встановлення дитячих майданчиків у мікрорайонах Трускавця. Мікрорайони де буде проводитись реконструкція дитячих майданчиків визначені, а саме на вулицях:  Дрогобицькій 12-14; Мазепи 14, 18, 24, 36, 34; Стуса 1, 13, 5, 14; Стебницькій 92, 96, 78, 72, 70, 102-104; Івасюка 1, 3, 5, 17; Данилишиних 21, 7-9; Сагайдачного 1а, 20-22, 19; Бориславській 36, 44, 40. Зазначимо, що в ході виконання робіт можуть бути внесені корективи.

«Ми звертали увагу на побажання мешканців, які звертались до міської ради стосовно встановлення майданчиків, враховували думки депутатів, над визначенням вулиць працювала створена депутатська комісія. Також, ми із профільним заступником об’їздили все місто, щоб визначити спірні райони. Перевагу надавали тим будинкам де чисельність мешканців, а відповідно і дітей, більша. Там де не було майданчиків встановлять нові з усіма гойдалками та гірками, в тих місцях де вже є кілька елементів будуть доукомплектовувати», – розповів Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.  Тренажери з’являться біля кожної трускавецької школи, а також на вулиці Довженка.

Додаткова укомплектація ігрових майданчиків для дітей у Трускавці буде продовжуватись. «Для тих районів де   майданчиків не вистачатиме, кошти будуть передбачатись у бюджеті наступного року», – запевнив Андрій Кульчинський.

 

 

 

Усі прилади зроблені з якісних матеріалів і повинні прослужити довго. А для того, щоб гойдалки, чи тренажери залишались в гарному стані про них мають дбати в першу чергу самі мешканці, на це сподівається влада і комунальники. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *