Олексій Балицький, Ігор Трухим, Роман ТеребенецьУ Старому Самборі підписали меморандум з ГО «Європейська інтеграція України» про партнерство та співпрацю в рамках міжнародного туристично-економічного кластеру «Трускавець – Старий Самбір – Сянок (Польща) – Риманув (Польща)», який створюється організацією  за підтримки губернатора Львівської ОДА  та воєводи Підкарпатського воєводства.

23 липня 2016 року на регіональному туристично-презентаційному семінарі «Старий Самбір – центр туризму, розваг і рекреації Верхньодністровських Бескидів», який організувала Старосамбірська міська рада було озвучено стратегію розвитку туризму міста Старий Самбір. Захід, організований Старосамбірською міською радою та громадською організацію «Європейська інтеграція України» за участі Старосамбірської районної ради, відділу культури Старосамбірської РДА та управління туризму і курортів Львівської ОДА мав за мету оприлюднення концепції розвитку туризму і рекреаційних можливостей Старого Самбора та довколишнього регіону. Трускавець на семінарі представляв Олексій Балицький заступник міського голови.

Здобутками семінару стали також напрацювання важливих контактів, встановлення чіткої координації в туристично-промоційній роботі між Старосамбірською міською владою, управлінням туризму і курортів Львівської ОДА, Львівською обласною радою та міською владою курорту Трускавець. Зініційовано та започатковано ряд проектів з розвитку рекреації в Старому Самборі та околицях. Було прийнято рішення про проведення щорічного презентаційно-спортивного фестивалю в Старому Самборі.

Залишити відповідь