До 25 річниці з Дня незалежності України в  Трускавецькому територіальному центрі соціального обслуговування відбулись урочистості за участі керівників Трускавця, учасників АТО, старійшин міста.

Зі словами подяки до присутніх звернувся Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. «Я дякую Вам за той незчисленний вклад в побудову нашого міста та нашої Держави. Саме Ви закладали початки Української незалежної держави, і цим здобутком ми сьогодні дуже пишаємось», відзначив Андрій Кульчинський. Наталія Пономаренко, секретар ради, у вітальному слові, закликала присутніх віддати шану військовим, які захищають кордони нашої Держави на сході.

Подякував трускавчанам за підтримку в нелегкі для військових часи, учасник АТО Володимир Вакуленко. Привітав трускавчан з 25-річчям Незалежності України Роман Малярчин – голова Братства Вояків ОУН-УПА у Трускавці. З вітальним словом виступив також Василь Тимчишак, депутат міської ради, учасник АТО.

З наближенням свята відвідувачів терцентру та всіх присутніх на заході трускавчан  вітали ансамбль мандолістів «Лісові квіти», Вихованці дитячого садочка «Теремок». Традиційно жартівливим фольклором радував місцевий ансамбль «Сусідки». Також відвідувачки терцентру натхненно декламували патріотичні вірші відомої трускавецької поетеси, письменниці – Стефанії Шумило

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту