У Трускавці надають матеріальну допомогу на встановлення опалення. Що для цього потрібно?

У Трускавці програма підтримки соціально незахищених мешканців, які хочуть встановити індивідуальне опалення діє вже кілька місяців. Сьогодні в міській раді Трускавця відбулась чергова комісія з надання грошової допомоги родинам, які вирішили встановити індивідуальне опалення.

«Якщо мешканець має доходи не більше 2300-2400 гривень він може звертатись за матеріальною допомогою на встановлення індивідуального опалення», – розповідає Наталія Пономаренко, секретар ради, голова комісії. «Для цього необхідно подати документи про склад сім’ї та доходи. Ми розглядаємо також випадки коли доходи перевищують зазначену суму.   Ми розуміємо, що дохід може бути великий, а родина витрачає їх, наприклад, на навчання когось з дітей, або у зв’язку з важкою хворобою одного з членів. У такому випадку необхідно подати супроводжуючі документи, про те що, власне, ця родина перебуває у скрутному фінансовому становищі», – зазначила Наталія Пономаренко.

Цього разу на комісію звернулось 30 мешканців, усім надали допомогу від 3 тисяч до 7 250  гривень на встановлення індивідуального опалення в оселі.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *