26 листопада відбулося останнє засідання робочої групи із розробки Стратегії Трускавецького субрегіону. На засідання були запрошені представники громадськості, які подавали свої ідеї та пропозиції протягом усього процесу, та які згодом виклали їх на папері у вигляді проектних пропозицій. Також були присутні розпорядники коштів, які відповідатимуть за втілення проектів в життя.

 «Олександр Софій, експерт, який працював над проектом, зібрав нас на останню робочу нараду. Ми переглянули усі ініціативи, проаналізували їх, доопрацювали. Разом визначили ймовірну вартість та реальність втілення. Але, у жодному разі, ми не обмежили себе перед гарантодавцями, скоріше шукали компроміс», – розповідає Наталя Скибак, начальник управління розвитку міста.

 Наразі, робота над розробкою завершена. Станом на сьогодні управління розвитку міста формує проект рішення, який представлять депутатам на наступній сесії для затвердження.

 «Час збіг швидко. Ніби нещодавно розпочинали процес, і ось ми на фінішній прямій. На початку грудня до Трускавця приїде німецький фахівець-проектант Роланд Даннер, який працював над розробкою з самого початку та контролював її хід. Він буде присутній на сесії міської ради. Ми напрацювали якісний документ із залученням громади та фахівців різних галузей. В майбутньому Стратегія буде дороговказом не тільки для нас, а й для наших партнерів», – резюмував Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.

Як повідомлялось раніше, проект розробки Стратегії реалізовувався в рамках українсько-німецького партнерства (за фінансової підтримки «ENGAGEMENT GLOBAL»).

Залишити відповідь

Перейти до вмісту